2 oktober: Mijn Leeshoekje

Oei, die heb ik dus niet echt want ik lees overal. Met lekker weer het liefste in de tuin, als ik me naar voel doe ik een poging tot lezen in bed. Soms zit ik aan de eettafel, of op de bank of een comfortabele stoel.

Wat ik wel kan laten zien is mijn fotohoekje, waar ik bookstagram foto’s kan maken.


Of wat dacht je van onze boekenkast in de woonkamer? Die rijkt van de grond tot het plafond. Al probeer ik er ruimte in te houden voor speelgoed, dvd’s en onze printer. Als het niet zo’n rommel was momenteel had ik een grote foto ervan geplaatst.


OOK ZIN OM MEE TE DOEN MET DE BOEKTOBER VRAGEN?

De vragen staan op mijn website (ja, er staan wat woorden teveel bij dag 11 in de afbeelding, maar niet in het lijstje eronder. Je kan het vanaf hier makkelijk kopiëren) en anders is het ook te vinden in mijn story op Instagram, deel als je wilt.
Vul zoveel dagen als je zelf wilt. Niets is verplicht. Het is gewoon voor de leuk😋 in navolging van de Engelse #Booktober & #Blogtober . Omdat ik voor #2020 niet iets kon vinden hier een origineel (en uit de duim gezogen) boeken thema lijstje. Maak foto’s, deel teksten, maak filmpjes. Als je maar lol hebt🎉 #boeken#bookstagramnl#nederland#meerlezen#boekliefhebbers#boek#uitdaging#lezen#boekbloggers#leukeuitdaging#doemee 📓Over de Auteur

Vanne