Over deze blog

Booktastic is van origine mijn persoonlijke boekenblog. Ik ben Vanne, beter bekend vanwege mijn cosplay kostuums in mijn jonge jaren, en sinds enige jaren steeds bekender om mijn creatieve teksten, blog updates en vooral mijn recenseer werk.

Zo schrijf ik recensies voor boeken vanuit vrijwel ieder genre en voor vrijwel iedere leeftijdsgroep. Vooral scifi/fantasy en young adult zal je veel tegenkomen op mijn blog en in mijn leeslijst, maar ook veel jeugdboeken zullen voorbij komen. Ik recenseer sinds 2016 voor websites, auteurs, uitgeverijen en bedrijven, groot en klein. Zo zijn mijn recensies verschenen op sites zoals Cosplaywijzer, Fantasywereld, Kennemerwaardse Blog, en recenseer ik voor Voracious Readers Only en NBD Biblion. In 2018 was ik één van de trotse Vipsters voor Celtica Publishing.

Als gevolg van het recenseren van boeken ben ik sinds 2018 ook proeflezer voor diverse auteurs en uitgeverijen. Al sinds 2011 corrigeer ik teksten en vertaal ik werken van Engels – Nederlands, en van Nederlands – Engels. Sinds 2014 ben ik ook creatieve content gaan creëren voor diverse opdrachtgevers en bedrijven. Naast het recenseren van boeken schrijf ik ook verslagen van evenementen voor o.a. Fantasywereld, een leuke kruising tussen mijn voorliefde voor cosplay/kostuums en schrijven.

Heb je een vraag of een leuke leestip voor mij? Neem gerust contact met mij op.

Als je wilt dat ik een boek recenseer voor je dan kan je dat ook vragen. Voor auteurs en uitgevers die fysieke boeken aanleveren kan ik naast een recensie ook voor een leuke bookstagram foto zorgen. Recensies van toegestuurde verhalen plaats ik standaard op Goodreads en Nederlandstalige verhalen ook op Hebban. Andere sites zijn mogelijk in overleg/op aanvraag, zoals Google Books, Bol.com, sites van uitgevers, etc. Naast dat ik recensies van toegestuurde verhalen altijd plaats op Goodreads en Hebban, schrijf ik ook voor verschillende sites. Je kan altijd informeren of daar ruimte is voor een recensie voor het verhaal.